Trump op de troon in Groenland

HET FENOMEEN TRUMP EN ZIJN ALICE IN WONDERLAND Q

en het plan blijft toch een dingetje. Toen ik mij er, begin 2018, in ging verdiepen werd mij duidelijk dat hier sprake moest zijn van:

a. een Artificial Linguistic Internet Computer Entity (Alice) met Q en

b. dat er erg veel overeenkomsten waren en zijn met de cryptiek van The Economist.

c. plus dat Groenland van betekenis moest zijn, omdat Trump op de cover van The Economist werd afgebeeld als de Koning van het Noorden, immers het zuidelijk halfrond is weggestreept.

GROENLAND HET LAND VAN DE INTRIGANT

Tot mijn verrassing zag ik kortgeleden in het boek van David Chase Taylor over Groenland:

1.De overeenkomst van de Tarotkaart met de vlag van Groenland en

2. las ik over de 17e letter van het alfabet; de Q

https://sites.google.com/site/greenlandtheory/greenland/flag-of-greenland

Het boek beschrijft, met veel interessante bronverwijzingen, dat het Romeinse Imperium nooit is gevallen, maar zich heeft herschapen in tal van religies en vele broederschappen waaronder de vrijmetselarij met haar prominente G (de zevende letter) en passer en haak, ook wel het 3/4=7 concept. Een concept dat je steeds weer tegenkomt, evenals het motto Orde ab Chao. Het YouTube filmpje hieronder is zoals gewoonlijk en gebruikelijk door het stofzuigerteam op zwart gezet. Jammer maar helaas. Gelukkig had ik een printscreen gemaakt. Groenland als de Groene Draak is in de lijn van de groenlandtheorie een interessant gegeven.

DE WERELD IN 2017 VOLGENS THE ECONOMIST

met het ‘rad van avontuur’ (wheel of Fortune) op de, hoe kan het ook anders, 7e plek.

https://sites.google.com/site/greenlandtheory/roman-code/wheel-of-fortuna

OPPERMACHTIGE INVESTEERDERS

DE ALMACHTIGE DEEP STATE TREKT AAN DE TOUWTJES

Het Romeinse rijk is nooit verloren gegaan maar heeft haar verovering van de wereld in het geheim voortgezet vanuit Groenland. Of dat laatste waar is weet ik uiteraard niet. Feit is dat over Groenland weinig bekend wordt gemaakt, behalve dat het ijs smelt. Toch zou het mogelijk kunnen zijn.

https://sites.google.com/site/greenlandtheory/rome/fall-of-rome

De connectie tussen het Vaticaan en Zwitserland is overduidelijk. Dat de CIA haar basis in Zwitserland heeft is ook aangetoond. Dat Noord Korea, met Kim-Jong Un die zijn jeugd in Zwitserland heeft doorgebracht, een CIA nest is wil ik ook aannemen. Zowel Groenland als Noord-Korea en ook de beide polen zijn voor de buitenwereld zo goed als afgesloten. We moeten niet alles willen weten, zei ons Nationale Repelsteeltje Donner. Maar de magie van de machthebbers moet het hebben van stiekeme operaties en nep. We zijn er met zn allen maar mooi klaar mee.