DE NWO = DE METAVERSE

DE TECHNIEK “OPENS THE GATES OF THE METAVERSE

WANNEER DE TECHNIEK EN HET HET DAGELIJKSE BESTAAN SAMENGAAN

EEN GROEN VINKJE IN JE SMARTPHONE EN JE WORDT TOEGELATEN IN DE METAVERSE

HET eID VOOR UW GELUK EN VEILIGHEID EN VOOR DE KINDEREN

TWITTER IS ER KLAAR VOOR

De OEKRAÏNE IS ER DANKZIJ THE GREAT RESET OOK KLAAR VOOR

DE COMMERCIE IS DE POLITIEK EN DE COMPLOTTHEORIEËN VER VOORUIT

CHANGING THE GAME WITH AI

TNO LEGT DE LOPER (5G NETWERK) UIT

THE NEW DRIVING FORCES OF EVOLUTION

REMEMBER: IT’s ABOUT YOU

2 gedachten aan “DE NWO = DE METAVERSE”

 1. Via email binnen gekomen commentaar:

  Vraag: Wanneer je je o.a. richt tegen ‘het metaverse’ concept, hanteer je dan dezelfde maat als wanneer je je uitspreekt over taalmisbruik als discriminatie versus racisme? Of ga je mee in de beeldvorming van wat de metaverse is?

  Antwoord: Metaverse in de zin van de Nieuwe Wereld Orde is voorbij het concept en een werk in uitvoering. Je hoeft maar te kijken naar de plannen van de U.N., de E.U., de WHO, het WEF, de Wereldbank, de Centrale banken en FACEBOOK als trendsetter.

  Wanneer ik me uitspreek over de toepassing van discriminatie en racisme in concrete situaties, wat ik regelmatig tegenkom, dan heb ik duidelijk proberen te maken dat de term racisme de term discriminatie heeft verdrongen. Het gevolg daarvan is dat in de spreektaal alles onder racisme, dat meer impact heeft, wordt geschoven. Een psychisch spel om mensen onder druk te zetten en monddood te maken.

  Of ik meega in de beeldvorming van wat Metaverse is? Dat is nu net wat ik concreter wil maken. Metaverse en NWO zijn inwisselbaar. Het is de nieuwe ordening van de wereld gebaseerd op die A.I. techniek. Een virtuele wereld met contacten op afstand, zowel privé als zakelijk. e-ID, e-Learning, e-huisartsenspreekuur, e-banking, enz enz.
  Ik heb niets tegen A.I. zolang het de mensen wordt aangeboden om het leven te veraangenamen. Het gaat veel te ver als het iemands leven gaat overnemen en bepalen en daar gaat het steeds meer op lijken en dan druk ik mij zacht uit.

  Vraag: Het label is immers ook gewoon taal. En de metaverse is niets anders dan een vertaling, samenvoeging, van: “between the lines”.
  Een label, slechts, om te voorkomen dat “het midden” — bijvoorbeeld, het verschil weten te duiden tussen discriminatie en racisme —van elkaar is te onderscheiden.

  Antwoord: het is niet meer gewoon taal, het is een wereld van verschil

  Vraag: Of denk je echt dat ‘de digitale versie’ van ’the metaverse’ het probleem is — waar we onze pijlen op moeten richten?

  Antwoord: De digitale versie van Metaverse, als het label van de AI gedreven wereld, de Nieuwe Wereld Orde, is een groot probleem voor ons aan het worden.

  Vraag: Wat denk je?
  Antwoord: Dat denk ik

 2. Via email binnen gekomen commentaar:

  De NWO of Metaverse, als ze al gelijk zijn, zijn beiden afleidingen (en symptomen). Je gaat mee met de bouwmeesters als je hun metaverse filosofie aanneemt en dat als “het” grote gevaar ziet. Je richt je pijlen op doelen die zij bepalen, is wat ik je probeer te vertellen.

  Als je met “ze” meebeweegt (qua gedachten) hebben ze je in de tang. Voor of tegen — het is ze eender.
  Blijf alert en focus op de kern, en zoek die.

  De rest is afleiding, symptoombestrijding.

  Antwoord: ieder zo zn gedachten.

Reacties zijn gesloten.