Baybasin en de magie van de macht

Het was toch Einstein die beweerde dat alles relatief is en dus is het feit of je een insider of outsider bent een kwestie vanaf welke kant je het bekijkt.

franc_maconnerie_nos_loges5Voor wat zich op het wereldtoneel afspeelt is de gewone man/vrouw een outsider. We worden buiten spel gezet door een groep Freemasons die het spel mogen spelen en een nog grotere groep die zich laat gebruiken om het spel voor hen te spelen, zich misschien niet eens bewust hoe zij als pionnen worden ingezet op het zwart-witte veld van het schaakbord der vrijmetselarij, in de hoop iets te mogen stijgen op de ladder. 

Wij de gewone mensen mogen toekijken, hoe de vrijmetselaars, met hun vele verschijningsvormen, geheimtaal en symboliek, ons een rad voor ogen proberen te draaien met hun spel op leven en dood van de good guys en de bad guys. Een ieder zou meteen gealarmeerd moeten zijn als de Kalashnikovs weer tevoorschijn komen in de berichtgeving, zoals nu opnieuw weer in Parijs.

Als we vragen hebben en alles wat ons via de mainstreammedia wordt voorgeschoteld niet voor zoete koek slikken, dan worden we weggezet als gekken, als a-socialerikken, als gemankeerden en noem het maar op. Maar we zijn niet gek en we laten ons ook niet gek maken.

Zo ook deze man niet die de gebeurtenissen daar in Parijs bekijkt en ontmaskert als weer een manier om de bevolking angst aan te jagen, om op die manier nog meer mandaat en nog meer controle te krijgen.

En ja ook het getal 33 duikt weer op.

De lijfspreuk van de Freemasons/ Vrijmetselarij is Orde uit Chaos. Maar u dient dat op te vatten als hun orde, de orde van de freemasons, the new world order en  om dat te bereiken creëren ze chaos: orde via chaos.

In die new world order heerst voor het gewone volk uniformiteit, androgyniteit ofwel tweeslachtigheid, naar het evenbeeld van hun Baphomet, en zijn de grenzen open, tot dat je stuit op de hermetisch gesloten bastions van de freemasons. Die deuren zijn uitsluitend te openen voor een zeer selecte groep insiders, uitverkorenen.

Foute Folder van de Free Baybasin MovementWellicht denkt u, wat heeft dat met Baybasin te maken. Dan verzoek ik u het volgende artikel te lezen.

https://www.detaovantwitter.nl/herzieningsverzoek/baybasin-en-de-olifant-met-zijn-grote-snuit/

Wordt Baybasin opgevoerd als de asielzoeker gelijk Jezus, geboren in Bethlehem, en vreemdeling in Jeruzalem, die ons ‘rechtssysteem’ moet redden en als zodanig moet worden geofferd? Waarom wordt er gerommeld met zijn geboortedatum? Officieel is hij geboren op 25-6-1956 maar zijn verjaardag wordt op 25-12-1956 gevierd, Eerste Kerstdag.  Op 24 december 1995 werd Huseyin Baybasin, gearresteerd en volgens Ton Hofstede is dat in de getallenleer een bijzondere datum, namelijk verbonden met (de komst van) de Messias ofwel de Verlosser.

En dan het verhaal van Micha Kat, wiens opa een freemason was die boven de hierarchie uitstijgt met zijn 36 ofwel 3 maal een 6=666 Zijn conceptie is het typische verhaal van de wijze waarop de duivel himself zijn kinderen verwekt.

Is het dat wat voor ons ‘onnozelen’ wordt uitgespeeld? Het gevecht tussen het goed en het kwaad?

Tot slot: ik las ooit in een reactie op Boublog het volgende commentaar over mij:

Nee, wij zijn geen ontworpen slaven. Dat willen de Freemasons van ons maken! En niet iedereen laat zich verblinden door de magie van de macht, met hun geheimtaal, symboliek en rituelen. Om de macht te grijpen hebben deze mensen gewone wetten nodig en daarvoor hebben ze ons het gewone volk weer nodig.

L.D. Broersma

9 gedachten aan “Baybasin en de magie van de macht”

 1. Een reactie van Rein Gerritsen n.a.v. dit artikel. Mag hier niet ontbreken.

  Er is nu een verklaring gegeven voor de twee geboortedatums. Maar of daarmee het mysterie is opgelost? Nee voor mij nog niet. De geboortedatum van een alias, daar word ik op zich al nieuwsgierig van. En ga je je dan in je verzoeken en aangiftes aanpassen aan de fout in het dossier? En als de rechter vraagt: Bent u geboren op 25 juni 1956?, ga je dat dan voor de rechter beamen, zoals hij heeft gedaan? Het roept bij mij die vragen op. En dan schijnt het technisch onmogelijk een datum aan te passen? Daar moet een andere reden voor zijn. Ik kan het me gewoonweg niet voorstellen dat de techniek niet in staat is een fout in een database te corrigeren. Kortom, toch weer veel vragen. Niettemin blij dat Rein de moeite heeft genomen om inhoudelijk te reageren op de vraag rond de twee geboortedata. Daar is dus wel iets mee aan de hand, meer dan een vergissing of typefout.

 2. Wacht even op het boek, daar staat het allemaal in. Baybasin is nu de versie in het Engels aan het lezen. Als hij daarmee klaar is en ik zijn commentaar, waar nodig is, verwerkt heb, volgt er een definitieve publicatiedatum.

 3. Als u lezers mij zou vragen of ik denk dat Baybasin zelf een freemason is, dan zeg ik spontaan: Nee. Daarvoor is zijn detentie en rechtsgang te moeilijk gemaakt. De man wordt zondermeer gekoeioneerd. Hij wordt wel vergeleken met Mandela maar diens detentie was bij lange na niet zo vreselijk, in tegendeel zelfs. Mandela is overigens toegetreden tot de ridders van Malta. Ook zo’n aan de vrijmetselarij gelieerde organisatie. Het is allemaal 1 pot nat. Als hij een vrijmetselaar zou zijn, dan had hij meegewerkt, immers een vrijmetselaar is per definitie gehoorzaam aan de hogere graden.

  zie verder https://www.detaovantwitter.nl/huseyin-baybasin/baybasin-en-de-nieuwe-kleren-van-de-keizer/

 4. Bij Don Quijotte zag ik een filmpje met daarin mogelijk Micha Kat: https://youtu.be/SN8m4osse38. Vanaf 5e minuut.

  Ik had een foto gemaakt van een fragment, dat ik hier toch wil laten zien, want of het nu wel of niet Micha Kat is, hoewel hij er verdomd veel op lijkt, blijft heel bizar om te zien dat de man spontaan het satansteken maakt, tong uitsteekt samen met het handgebaar, als hij merkt dat hij wordt gefilmd. Hij draait zich daarna dan ook snel weg. Blijkbaar wil hij niet herkend worden. En terwijl het drama op de achtergrond zich afspeelt, kuieren de twee broeders doodgemoedereerd en met blijkbaar genoegen door het drama heen. Sommigen herkennen in de lange man Peter Vermeersch, van de NRC, en als dat zo is dan is toch duidelijk wat een fake-figuur die Micha Kat is met zn NRC-bashen.
  Micha Kat
  Peter Vermeersch

  Ik heb er met alle verstand naar gekeken. Ik begrijp werkelijk niet dat normale nuchtere mensen dit alles voor zoete koek slikken. Het kan niet bestaan. Het is te bizar voor woorden.

  Micha Kat in Parijs?

Reacties zijn gesloten.