COUNTDOWN TO 00:00

Hierboven ziet u de tempeliersklok. Tijdens zijn omzwervingen, waar hij op youtube verslag van doet, zag Sean Hross hem op de muur van een tempelierskasteel of -klooster ergens in Frankrijk.

De klok is verdeeld in vier compartimenten van 6 uur. van 0-6 de nacht, van 6-12 de morgen, van 12-18 de middag en van 18-24 de avond. De 0 markeert dus het einde en het begin. Op onze digitale klok verschijnt heel even, een seconde om precies te zijn 00:00. Dat moment is m.i., na alles wat ik tot nu toe heb gelezen en gezien, het belangrijkste occulte moment en tegenwoordig het centrale thema: ZERO. Zero of de 0 heeft ook een connectie met de 22ste kaart in de Tarot.

HET NIEUWE NORMAAL

DE BUITENSTE RING EN HET BELANG VAN DE 25STE GOLF

Aan de buitenste ring van de tempeliersklok ziet u golfjes. Het zijn er welgeteld 25. Op die manier staat 0 gelijk aan 25. Vaak wordt dat moment aangegeven met een ‘ontploffing’.

DE SYMPSONS SNAPPEN HELEMAAL WAAR HET OM DRAAIT

25 years, that’s attention to detail”, zegt een oplettende kijker.

V (=22 =0) for Vendetta vertaalt het moment ZERO ook in een ontploffing.

ZERO is ook de code voor TRANSFORMATIE VAN FINANCE IN BINANCE

THE ECONOMIST EN HAAR BLIK OP DE TOEKOMST

Ik waag me nog niet aan een inhoudelijke analyse, maar het lijkt toch veel op de tempeliersklok. Een draaischijf die uit zn verband is getrokken, lijkt wel. Planetair vanwege de sterrenstelsels. Een aantal thema’s zijn wel te herkennen:

1. De twee wereldmachten China en de VS die tegenover elkaar komen te staan

2. Statistieken

3. Duurzame energie/windmolens

4. CORONA en laboratoria

5. De vaccinatie-industrie

6. Satellieten

7. Sterrenstelsels en ruimtevaart

De voorpagina van The Economist laat zien dat komend jaar de wereld out of order is. Alles staat een beetje schots en scheef. Zo is dat ook met het bestuur in deze tijden. Er is geen logica, consistentie lijkt te zijn verdwenen, dwz in het publieke debat, vandaag is het dit en morgen is het dat. De ondertoon is echter hetzelfde, namelijk het obsessieve streven naar The Great Reset. Nederland speelt een prominente rol blijkt wel uit de correspondentie met het WEF.