Baybaşin en de blunderende Raad van Discipline

Ja mensen ik zie dat onmiddellijk. Met alle verstand kijk ik er naar en dan denk ik, lees ik dat nou goed? Ja het staat er toch echt. Geloof me dit is niet zo maar een verschrijving. Nee, de weerstand om Baybaşin, als klager, gelijk te geven is zo groot, dat de heren en dames van deze Raad van Discipline, nadat ze zijn klacht gegrond verklaren, hem een maatregel van enkele waarschuwing geven in plaats van de beklaagde Wladimiroff. Dat is toch om je te bescheuren, ware het niet zo triest en beschamend. Die Wladimiroff die zit toch, als hij dit heeft gelezen, samen met zijn advocaat te schateren en nemen er nog één.

Dit is wat men een verschrijving noemt vanuit de diepe krochten van het onderbewuste. Het liefst had deze Raad van Discipline Baybaşin op elk vlak ongelijk gegeven, maar ze moesten wel wat, immers er lagen bewijzen dat Wladimiroff wel degelijk zijn advocaat was geweest.

uitspraak hof van discipline

 

De Raad van Discipline mag zich publiekelijk verontschuldigen voor deze blunder en in het bijzonder bij de heer Baybaşin.

Lees ook:

Ik eis een bewijs, zei de rechter en

De rechters spelen blindenman

 

 

2 gedachten aan “Baybaşin en de blunderende Raad van Discipline”

Reacties zijn gesloten.