the bully pulpit van de nieuwe wereld orde

Op de een of andere manier komen allerlei zaken die ik ooit heb meegemaakt weer terug en zegt het me nu meer dan ooit tevoren. Bijvoorbeeld de kennismaking met Scientologie (de organisatie die zich presenteert als de kerk van geluk)  in mijn jonge jaren. In augustus heb ik er over geschreven op mijn andere blog

https://hetisnamelijkzo.wordpress.com/2016/08/27/het-is-een-pot-nat/

Doordat ikzelf dingen heb gezien en ervaren, kan ik wat er nu wordt gepresenteerd in verband daarmee beter plaatsen.

Dat Scientologie is opgericht door Ron Hubbard in 1947, praktisch tegelijkertijd met het MK-Ultraprogramma, en als voortzetting van de Duitse experimenten onder het Hitlerregime, wordt voor mij met alle recente onthullingen zeer aannemelijk.

In onderstaande BBC documentaire herken ik een methode die werd aangeleerd.  Zie ter inleiding het volgende artikel hierover:

The Bully Pulpit

img_3931In het artikel schrijft de ex-scientoloog: “After leaving Scientology, I had to learn the difference between standing up for one’s beliefs and bullying any dissenters into silence. When I first got on to some of the chat boards, I found myself handling people who disagreed with me by attacking them personally. That was what I was conditioned to do. I soon found that was not the way to cget across one’s point.

Dat is ook mijn ervaring in de jaren dat ik me bezig hield met de Baybasinzaak. Ik werd nooit op de inhoud aangevallen maar voortdurend op de persoon. Of ik nu als duivelin wordt afgebeeld of als paashaas, het is mij om het even. Het zegt mij wel iets over de mensen die dit doen.

Het internet is vergeven van dergelijke bullies. Niet alleen openlijk word je belaagd maar ook op geraffineerdere manieren, meer in het geniep. Ik merk het op maar reageer niet. Dat heb ik dan geleerd van scientologie. Het kan je dus ook weerbaarbaar maken.

En dan is er deze buitengewoon interessante BBC-documentaire van Erin Brokovich waar hij zijn voormalige scientologiebully ontmoet:

Het scientologietrainingsprogramma omvat(te) dus een cursus of training bullying. Alleen de naam al! De training werd in die tijd, en dan heb ik het over ruim veertig jaar geleden, voor heel weinig geld aangeboden. De eerste training voor niks, de tweede en de derde voor heel weinig geld, als lokkertje voor het totale peperdure programma, waar ik uiteraard vanwege die kosten voor bedankte. Bovendien had ik, en mijn kritische geest, ondertussen genoeg gezien en bedankte ik beleefd voor de eer. Hoewel je je niet zonder slag of stoot kunt losmaken heb ik ervaren. Maar dat terzijde.

De methode van bullying begint met de volgende setting: twee mensen op een stoel vlak tegenover elkaar. De een is de  bull en de ander het ‘slachtoffer’. Degene die het ondergaat mag op geen enkele wijze reageren op het getreiter. De kunst voor de treiteraar is om een zwakke plek te ontdekken, waarop het ‘slachtoffer’ reageert, dat is te zeggen non-verbaal: een zenuwtrekje hier een zenuwtrekje daar. Sommigen raken zodanig van slag dat ze moeten huilen of emotioneel uitbarsten. Eenmaal tot rust gekomen wordt de draad doodleuk weer opgepakt. De bully of treiteraar moet net zo lang doorgaan totdat het slachtoffer het getreiter zonder blikken of blozen kan aanhoren en er niet meer op reageert, zoals u ziet in de video met Marina Abramovich van de BBC, klik hier.

Ik heb er eigenlijk na mijn afscheid van deze club nooit meer zo over nagedacht. Ik moest van die hele scientologie niks meer hebben. Totdat ik echter bovenstaande BBC documentaire, met daarin een scientoloog zag die de, mij inmiddels bekende en, zeer intimiderende methode toepast op de journalist. Die gaat daardoor volledig uit zn dak. Het bracht me meteen weer terug naar mijn eigen ervaring en ik herken het als die methode van bullying die scientologie, en in navolging daarvan zovelen in de media, navolgen al dan niet in opdracht.

De titel van deze documentare is: Scientology follow and harass the critics.  It is sad but we live in a mad mad world. Dat blijkt wel uit de volgende onderstaande youtubefilm van FreemanTV.com. De verkiezingen in Amerika zijn volgens Freeman zelf en zijn gast Josh Reeves, bedoeld om de strijd aan te wakkeren en wellicht aan te sturen op een burgeroorlog met als gevolg daarvan een derde wereldoorlog.

Josh Reeves onderzoekt en beschrijft hoe Satanisme, MK ULTRA en Scientology een griezelige rol spelen in de huidige verkiezings’strijd’ in Amerika. Hij vertelt dat Donald Trump sterke overeenkomsten heeft met de grondlegger van de Scientologie L.Ron Hubbard en over Hillary Clinton dat die zwarte magie gebruikt voor Mind Control van de Amerikaanse burgers en het pushen van een grenzeloze wereld in het kader van de NWO. Hij geeft ook aan dat deze psychologische oorlogsvoering al achttien jaar aan de gang is, waarbij ook een figuur als Alex Jones met zijn infowars zijn rol speelt, net zoals Micha Kat, in navolging van zijn grote voorbeeld, dat in onze contreien doet. Kat doet dat nu rond de wikileaks van Julian Assange.

De documentaire waar Jim Reeves het over heeft kunt u hier vinden:

https://store.payloadz.com/details/2501436-movies-and-videos-documentary-the-spellcasters-volume-one2016.html

De begeleidende tekst:

“In his sixth full length film,Josh Reeves investigates the question “Who Controls Hollywood?” This film discusses not only Hollywood and it’s origins but also it’s use as a mass manipulation tool by the powers that be. This almost 3 hour investigative work pulls back the curtain on not only Hollywood but mind control,Scientology,black magic,the cia the truth movement and more. This is the film every truth seeker must see! And it’s also the film THEY do not want you to see! Josh takes his work which began in the secret right films in 2009 and once and for all closes the book on government sponsored infiltrators posing as truthers.”

Ik moet de documentaire nog bekijken maar kijkend naar de commentaren is het een absolute topper.

toevoeging:

Trump heeft gewonnen. De Simpsons het mediakanaal van de vooruitmetdegeitclub kondigde het 16 jaar geleden reeds aan.

https://youtu.be/lxjM1yCcqTQ

Russian Vids commentaar op de verkiezingsuitslag, waarvan hij denkt dat deze maar een korte regeerperiode wordt gegund om plaats te maken voor de wereldleider van de VN Barack Obama. We zullen zien of zijn schattting van toekomstige ontwikkelingen bewaarheid wordt.

https://youtu.be/uFki7gjPnkw