eerherstel voor een oude man

Het is moeilijk om toe te geven dat je er in getrapt bent. Maar ik wil het graag toegeven: Ik ben er jaren ingetrapt. Dankzij de decoders op youtube ben ik er nu wel achter dat NASA een particuliere organisatie is die, met medewerking van de Amerikaanse overheid, grote bedragen van het Amerikaanse volk aftroggelt voor een fata morgana.

Ze vertellen het ons zelfs, zonder blikken of blozen. Ze hoeven niet eens meer te liegen, zo gelooft de massa in de leugen. En zou de massa twijfelen dan houdt ze liever vast aan de leugen om maar geen figuur te slaan. Niets menselijks is ons vreemd en slimme lieden weten daar hun slag uit te slaan.

https://www.youtube.com/watch?v=CLTXHxPII5U

27-8-2017: Tja en dan haalt Youtube zo’n video van het internet. De waarheid mag niet naar buiten komen, immers die hele zogenaamde ruimtevaart is qua belasting een melkkoe van jewelste. Maar niet getreurd, ik vond de volgende:

https://youtu.be/Mzq-ptYkDAE

En nog een:

https://youtu.be/jEZ7GgXPUck

Eerherstel voor een oude man.

Maar niet iedereen trapt er in. In 1981 vertelde een boer in showroom dat ‘mensen op de maan’ onmogelijk was. ‘Maar wat heb ik dan gezien op tv’, vroeg de interviewer. ‘Een schim’, antwoordde de oude man. En daarmee sloeg hij de spijker op de kop.

Eerherstel voor een oude man.

2 gedachten aan “eerherstel voor een oude man”

  1. Mijn reactie op een zekere Ypsilon over dit onderwerp:

    Beste Ypsyllon. Ik kijk bijvoorbeeld naar onderstaand youtubefilmpje. En ik kan je verzekeren dat ik inmiddels tig youtubefilms en artikelen heb gelezen over dit onderwerp.

    Ik begrijp helemaal wat hij bedoelt. Wat deze Richie daar aantoont is inderdaad nog erger dan idioot, waanzinnig zelfs wat mij betreft. Ik begrijp uit de woorden van de astronaut dat NASA geen vluchten naar de maan doet omdat de technologie is vernietigd, maar dat er hard aan wordt gewerkt zodat ze eerst weer een vlucht naar de maan kunnen organiseren om daarna (volgens Trump in 2033) naar Mars te vliegen.

    Wat ik tot nu toe van het publieke optreden van NASA heb gezien is hemelschreiend slecht. De haren rijzen je, net zoals in het filmpje de astronaute toont met de nodige haarlak, ten berge. Wat dat betreft kunnen ze het maar beter overlaten aan de professionele acteurs van Hollywood. Maar goed, vertel me maar wat ik verkeerd zie, Ypsyllon. Hier is het filmpje:

    https://youtu.be/8hQZarp-9KA

Reacties zijn gesloten.