Controlled Opposition dat zijn wij

Want wij, de kritische burgers, moeten worden gecontroleerd en beteugeld. Om de kritische burgers te controleren en te beteugelen in hun streven naar een gerespecteerd menswaardig bestaan worden influencers gebruikt en sommigen worden gelanceerd als voormannen en vrouwen van de ‘zogenaamde’ tegenbeweging.

Houd jij ze dom dan houd ik ze bezig zodat wij, de bestuurders, de handen vrij hebben om de plannen door te drukken. Voortdurend wordt getracht de burgers op het verkeerde been te zetten om te kunnen scoren.

De vraag is dus hoe jezelf te onttrekken aan die controle. Is dat überhaupt mogelijk. Nou, laat ik er dit van zeggen, en dan ga ik bij mezelf af, je moet er wel je best voor doen.

Ieder zal zijn eigen manier hebben. Ik volg in de eerste plaats mn intuïtie. Kan ik bijvoorbeeld lang naar iemand luisteren. Als dat niet het geval is dan ga ik op onderzoek uit. Wat is er in dat verhaal waardoor ik mij afkeer. Zo hoorde ik zo’n voorman van de kritische burger en passant zeggen dat die ‘prikjes’ niet zoveel voorstelden en hij legde vervolgens het accent op een ander issue. Dan weet ik genoeg. En zo zijn talloze voorbeelden, althans voor mij, die ik beslist niet vertrouw. Dat wil uiteraard niet zeggen dat zij geen waarheden verkondigen. Zouden ze dat niet doen dan was hun rol als voorman van de tegenbeweging gauw uitgespeeld.

Als een voorman van de tegenbeweging niet meer nodig is verdwijnt hij of zij van het toneel en staat een ander al klaar om het stokje over te nemen. Als u heeft opgelet dan weet u vast wel wie zijn verdwenen en wie zijn gelanceerd.

Waar baseer ik mijn vertrouwen dan op of van wie wil ik iets aannemen. In ieder geval de begrafenisondernemer van wie ik gisteren een tweetal video’s heb geplaatst.

Russische Roulette

Ik heb het eerste filmpje zelfs doorgestuurd aan mijn kleinkinderen. Ik heb lang getwijfeld of ik het zou doen, omdat zij zich in de groep brave burgers bevinden, die denken in termen van ‘een oppepprikje’. Zoals ik al dacht kreeg ik geen enkele reactie. Maar goed, ik vond het mijn plicht hen op de hoogte te brengen.

Waar ik ook heel graag naar luister is Catherine Austin. Ik herken veel van wat zij vertelt en dat is dan een bevestiging van wat je al dacht. Altijd fijn.

de transformatie van de vrije economie naar een totalitair economisch regiem

Dan luister ik naar wat de grote mannen zelf te vertellen hebben. Als het hoofd van de BIS-bank iets vertelt dan kunnen we maar beter goed luisteren, want hij meent wat hij zegt. Geen enkele twijfel laat hij bestaan over wat de centrale banken onder leiding van de BIS willen namelijk het vervangen van contant geld door digitaal geld zodat elke uitgave en elke transactie kan worden gecontroleerd. Om zich te onderscheiden van de crypto wordt het fiatgeld nu geïntroduceerd als cbdc- central banks digital currencies.

Central Banks (no not Crypto but) Digital Currencies:CBDC

Verder kijk ik vaak op websites van de bedrijven die zich commercieel presenteren. Die vertellen je al veel meer over de stand van zaken dan je ooit van de politiek en uit de mainstreammedia zult vernemen.

En dat waren zo mijn gedachten voor vandaag.