breintreiteraars

In mijn werkzame leven heb ik mij gespecialiseerd in organisaties en communicatie. Ik dacht dat ik het, na mijn pensioen, achter mij kon laten, maar de interesse blijft, merk ik. En communicatief gezien kan ik mn hart ophalen. De media worden steeds gekker.

We worden doodgegooid met nepnieuws en hoaxes en een voorstelling van zaken die geheel bezijden de waarheid is. De laatste tijd gaat het een stap verder door enerzijds gruwelverhalen te plaatsen om daarmee onder de bevolking angst aan jagen, om vervolgens een onvermogen te etaleren om er iets aan te doen. De wetgeving voorziet er blijkbaar nooit in als het nodig is. Niets is minder waar. Dit is het spel dat mindcontrol heet en de spelers zijn de breintreiteraars en zij doen dat met het plaatsen van nepnieuws.  U als lezer bent de target en het is de bedoeling dat u geheel in verwarring raakt en afhaakt. Lamgeslagen.

Ik struin het internet af op zoek naar nieuwe inzichten en zo kwam ik de volgende youtuber tegen. Ik kom niet meer bij, moet ik u zeggen. Deze man is zo oprecht verontwaardigd: hij laat dat onmiskenbaar blijken in zijn commentaar. Ik schiet telkens in de lach als hij na elk voorbeeld in zijn boosheid schiet. Ik ben blijkbaar niet de enige. Hij reageert er als volgt op:

“You know Terrie that makes me really happy that I can bring you some joy and laughter in this crazy world that we are in. And yes you are right there is a happy ending to this story. Thank you for all your great comments”

Hij heeft weliswaar een hekel aan alles wat joods is, maar laat desondanks precies zien hoe er wordt gespeeld met ons brein. Dat is uiteraard niet alleen toe te schrijven aan joden, zionisten whatever. Het netwerk of de club omvat m.i. een wereldwijde elite bestaande uit mensen die zichzelf een goddelijke status toemeten, en een grote groep die maar al te graag horig is aan die elite. Dat zijn niet de Joodse Jut en Jul uit de Jordaan. Het zijn de door de elite uitverkorenen, die hun ziel en zaligheid verkopen om er maar bij te mogen horen.

Dat gezegd hebbende: Kijkt u vooral naar de wijze waarop deze youtuber het nepnieuws blootlegt, want daar gaat het om!

https://youtu.be/m85S8qoy_RU

Er komen een paar zeer interessante stukjes in voor waar een link wordt gelegd met de recente gebeurtenissen in Londen en de HOAX in Brussel die recent werd herdacht. De kwestie is dat de volgend hoax altijd wordt aangekondigd.

De achternaam van de aanvaller in Londen Westminster is namelijk  RUSSELL. Mansood is zijn aangenomen naam.

“Great catch bro with “RUSSELL” in both hoaxes on 322. Of course as most know that’s an important number to the Skull & Bones Society.”

“The straight line distance from Brussels to London is………………322 kilometres, can you believe it, everything is scripted.”

Everything is scripted. Precies!

Niet alleen dat maar er wordt ons wijsgemaakt dat we als mens niet goed genoeg zouden zijn. We moeten verlicht worden of de God in onszelf zoeken. Daar heb ik helemaal geen behoefte aan. We mogen ongelooflijk blij zijn met het feit dat we mensen zijn. Tegenwoordig worden we overspoeld met berichten over het Transhumanisme. Dat zouden ze wellicht willen maar dat gaat niet lukken met de huidige technologie. Kijk gewoon eens naar het opwekken van elektriciteit, hoe primitief dat gaat: windmolens en zonnepanelen op het dak. Nou nou wat een geavanceerde technologie. En dan willen ze ons doen geloven dat ze werken aan een missie naar Mars.

Een reporter vroeg de acteur William Chatner, de Captain Kirk van Star Trek, tijdens een seminar: Wat is het verschil tussen science-fiction en science.

Hij antwoordde: Er is geen verschil!…

https://youtu.be/s6-NOMxttZo

Leest u ook nog eens het volgende artikel:

eerherstel voor een oude man