DE STAND VAN ZAKEN: WHAT THE HACK

Nog altijd wordt mijn website belaagd. Op dit moment staat de teller op 650 blokkeringen van IP nummers voor een langere periode maar dat laat onverlet dat er dagelijks nog altijd tussen de 150 en 200 pogingen worden ondernomen om deze website te hacken. Het enige wat ik hier tegen kan doen is regelmatig mijn wachtwoord verversen.

De vraag blijft natuurlijk vanwaar die interesse, immers zo bekend en zo veel wordt mijn website niet gelezen. Mijn bezoekersaantallen bestaan voornamelijk uit de groep hackers. Blijft interessant. Waarom? Want ik heb een groot aantal beschouwingen met de, voor het merendeel agressieve, reacties van de groep rond Baybasin, Demmink en Micha Kat op privé gezet. Het heeft niets uitgehaald voor wat betreft de hackpogingen. Blijft over het waarom.

Ik heb bekeken welke pagina’s het meest en praktisch dagelijks worden bezocht. Twee onderwerpen worden veel bezocht, namelijk:

DE BLIJE BANK

Natuurlijk was dit geen initiatief van het volk, maar het initiatief van het bankenkartel zelf. Ik weet nog dat het twitteraccount van De Blije Bank domicili had in Zwitserland, ik meen in Genève. Ik had er nog geen melding van gemaakt of het verdween spoorslags. Weer zo’n teken dat ik werkelijk voortdurend in al mn doen en laten op internet wordt gemonitord. Ik heb dat als een gegeven aanvaard. Ik leef er niet dagelijks mee en nee ik ben ook niet paranoia geworden maar ben wel oplettend. Zodra ik een idee krijg dat iets niet klopt kijk ik nauwkeuriger naar wat er gebeurt. Zo werkt dat. Hoe dan ook, terug naar de twee thema’s:

DE TURKSE MAFFIA

De website ben ik in januari 2015 begonnen omdat ik grote twijfels had bij de rechtsgang in de zaak Baybasin. Ik heb het indertijd dan ook vanuit die invalshoek benaderd. Niet omdat ik veel verstand heb van het Recht, maar ik kan wel vanuit de organisatorische invalshoek het recht bekijken en de communicatie rondom deze zaak beoordelen.

Rein Gerritsen vertelde in een interview met ‘TalktoMyra’ over het boek De Turkse Maffia van Frank Bovenkerk. Ik ben er meteen ingedoken en heb er een paar commentaren op gegeven. Onderstaand artikel springt er qua bezoekersaantallen bovenuit. En ik schat dat dat komt vanwege mijn analyse en de bewijzen.

Rein Gerritsen kondigde in dat interview aan dat hij indertijd, april 2015, met een boek zou komen over Baybasin. Heel spannend allemaal gebracht: de regering zou mogelijk vallen door dat boek en hij werd bedreigd. Dan werd plotseling het manuscript uit de cel van Baybasin ‘gestolen’. En dat in de tijd dat de heren Poot een claim van 20 miljard op de overheid hadden en er allerlei onderhandelingen gaande waren, waarvoor m.i. de showprocessen rond Demmink werden opgetuigd. De boekpresentatie werd keer op keer uitgesteld en ik suggereerde dat het wel eens onderdeel kon zijn geweest van die onderhandelingen.

https://www.detaovantwitter.nl/tijdperk-van-het-nieuwe-normaal/hello-world-2/

Hoe dan ook Rein Gerritsen wisselde niet alleen van boektitel maar ook van uitgever, hij ging van ISVW Uitgevers naar Bornmeer.

https://www.managementboek.nl/boek/9789056157715/een-politiek-gevangene-in-nederland-rein-gerritsen

Tegelijkertijd is het boek met maar liefst 100 pagina’s uitgebreid van 380 naar 480 pagina’s. Nu daar heeft hij dan ook wel de tijd voor gehad, want de datum van publicatie is nu gesteld op 3 mei 2022. Maar liefst 7 jaar later. Toch weer die 7 van Christine Lagarde en het verspringen van 3 naar 4 is ook zo’n teken aan de wand. Als ik me niet vergis en ik denk niet dat ik mij vergis is Gerritsen een broeder van de cirkel en het kwadraat.

Ik heb zo het idee dat de heren met het oog op de inhoud van dat boek niet zo blij zijn met al mijn commentaren. Wie weet ga ik dat boek toch maar aanschaffen om te kijken wat voor mooi verhaal Gerritsen er van heeft gemaakt.

HET BOEK IS OP DE MARKT